dimarts, 2 d’agost del 2005

Portes Obertes

No sé si abans s'havia fet alguna jornada de portes obertes al Telecentre... Potser quan hi havia el Jordi... El fet és que just abans de la festa major de Sort i just desprès n'he fet. I la valoració global és bona.

El primer dia, que estava més enfocat als grans la gent va anar venint. Alguns encuriosits, altres sabien què es trobarien, i n'hi havia que directament venien a buscar el cd de regal (no tenien ni ordinador però la qüestió era que els feien un regal!).

Avui ha sigut el segon dia. Com que havia dit que donaria un cd pels nens, han vingut un munt de nens. Els que s'han connectat tots han estat a minijuegos o juegos10! Com si no hi haguessin més coses a fer! Els altres han provat l'SNOFRIX. La impressió que s'han emportat crec que ha estat bona. Ara, a veure si s'hi posen i van entrant en aquest mon del programari lliure.

55 persones el primer dia, 80 el segon dia... Aproximadament, perquè no m'ha donat temps a apuntar-los a tots.... Espero que hagi servit per donar a coneixer una miqueta més el Telecentre i que la gent sàpiga quines necessitats els podem cobrir.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada