dimecres, 29 d’octubre del 2008

DNI electrònic

Ahir era dia de DNI's. Van venir els treballadors de la polícia, com cada x temps, a fer i renovar els dnis de la gent de la comarca, així no ens cal anar a altres llocs expressament.
La novetat era que ahir van començar a fer els DNI electrònics, com diuen ells.

Els venen a fer un dia (ahir) i l'endemà (o sigui avui) han vingut a lliurar-los.

El fer-se'l és molt sencill. Lliures una foto, l'enganxen a una cartulina i et fan signar. Aquesta cartulina l'escanegen. I passes els dits índex per una pantalleta lluminosa (tipus els lectors de barres dels supermercats) que escaneja les empremtes. Pagues 7 euros i ja està.

A l'hora de recollir-lo només cal signar la cartulina del dia anterior posant que has rebut el dni tal dia. (Penso que el he rebut el dni ja podria estar imprès...). Et donen un paper amb el pin i un fulletó explicatiu de les seves aplicacions.

Encara que he flipat una mica amb un senyor que tenia al davant. Se l'han mirat i li han preguntat si feva servir Internet, i com que ha dit que no, han estripat el paper del pin i ni li han donat. Ho he trobat fatal. I si aquest senyor en vol aprendre què? I si els seus fills l'ajuden què? Vaja manera de combatre la fractura digital!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada