dimarts, 18 de novembre del 2008

Ciberaula pels ciberavis

Ahir a la nit vaig llegir a la pàgina de l'Ajuntament de Sort que l'Associació de jubilats de Sant Feliu de Sort i comarca, l'Ajuntament de Sort i la Fundació "La Caixa" han signat un conveni per a la programació d'activitats innovadores en atenció social i dinamització de la gent gran i la instal·lació d'una ciberaula informàtica al nou Casal de Gent Gran de Sort, de propera inauguració.

Molt bé!!!!

I penso... Quan la tinguin, ja no vindran al telecentre? A qui tindran per preguntar els dubtes que els sorgeixin? Quants ordinadors tindran? Com seran els ordinadors? Quin sistema operatiu i quin programari tindran? S'hi faran cursos i tallers? Tindran un dinamitzador?

S'ho passaran d'allò més bé!! N'hi haurà que no sortiran del centre en tot el dia :)

1 comentari:

  1. No estem sols!

    Això de les Noves Tecnologies és tan transversal, que un aula d'informàtica (que no un Telecentre) pot venir de qualsevol banda.

    Per l'experiència que tenim a la ciutat, on la "competència" (que benvinguda sigui, eh?) és encara més gran, et puc dir que un Telecentre amb mitjans i amb un bon servei (com és el vostre) és un equipament prou especialitzat com per fer que els usuaris "tornin", encara que sigui a resoldre dubtes, a accions formatives puntuals, etc.

    La part negativa del assumpte és que no sempre hi ha tota la col·laboració i coordinació que ens agradaria entre diferents serveis.

    ResponElimina