dilluns, 10 de novembre del 2008

Fira de tardor

Aquest any hem tornat a estar a la fira... Vam posar un stand, vam organitzar unes xerrades, vam lliurar els premis d'Un Riu d'Imatges i vam tenir a disposició de qui volgués 6 ordinadors amb connexió wi-fi.
Les xerrades que vam organitzar eren molt interessants, i va venir poquíssima gent. Esperem repetir-les algun dia i que la gent s'animi...
La primera anava de Marketing digital. Fer-nos una web pel nostre negoci costa diners i esforç. Però no n'hi ha prou amb aquest pas. Aquesta web, si és que volem que rebi moltes visites i que per tant ens aporti més clients, cal que l'escampem. La gent ha d'arribar-hi d'alguna manera... Ens van explicar alguna eina per fer servir, bastant econòmica i eficaç.

La segona xerrada anava sobre xarxes domèstiques. Són temes que en general no dominem gens i que fan servir termes i conceptes que se'ns escapen. Vam aclarir dubtes, la qual cosa és un gran què...

I la tercera anava sobre seguretat informàtica. Ja sabem diferenciar un virus d'un malware. Sabem quins són els antivirus més bons i quins antimalwares instal·lar. Sabem què és el phishing i com netejar els arxius temporals del nostre ordinador.

Durant aquesta setmana penjarem les fotos i videos que s'han presentat al concurs. De moment tenim una foto amb els guanyadors que van venir a la fira a recollir els seus merescuts premis.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada